Mama´s Sweetheart & Sun-Power´s

Myynnissä olevat pentueet

Kleinspitzin pentuja myydään  vastuuntuntoisille ihmisille, jotka ymmärtävät, että koiranpentu ei ole lelu eikä lapsi. Vaikka koira on pienikokoinen, se tarvitsee asianmukaista kasvatusta ja huolenpitoa. Kleinspitz on älykäs rotu, joka innokkaana oppijana tulee kasvaa hyvin, jotta siitä kehittyisi tasapainoinen ja onnellinen aikuinen koira. Jos haluat lisätietoa pentueistamme ja miten voit tarjota kodin pienelle kleinspitzille, tutustu verkkosivuihimme ja ota yhteyttä spostilla tai puhelimella.

VAPAANA KLEINSPITZIN PENTUJA



Oranssi ja soopelinvärisiä.


Luovutus huhtikuussa

Pennut ovat syntyneet meidän kotona makuuhuoneessa Suomessa.

Hinta 1600e sis alv 24%

Rekisteröity  Suomen Kennelliitto ja Ruokavirasto

Madotettu 3x

Eläinlääkärintarkastama

Sirutettu

Pentupaketti:Pentuaapinen, Pentukurssi netissä, ruokaa ja piilevien vikojen vakuutus ja hoito-ohjeet.


Kerro yhteydenotossasi itsestäsi ja koirahistoriastasi sekä mitä aiot harrastaa koiran kanssa.

kennelsunpowers@gmail.com

puh. 040-5910041

Rifqat kleinspitz oranssi-soopeli narttupentu



Musta kleinspitz tyttö


- synt.8.3. Suomessa

-luovutus 10.5 alkaen

-rekisteröity Kennelliittoon ja Ruokavirastoon

 Kaikki myytävät pentumme ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon ja ruokavirastoon, joka takaa sen, että pennut ovat puhdasrotuisia ja niiden taustat ovat tiedossa ja näkyvillä kennelliiton sivuilla. Ennen luovutusta pennut käytetään myös elänlääkärissä, joka siruttaa ja tarkistaa kliinisesti pennut, tästä meillä on aina näyttää eläinlääkärintodistus. Pennut ovat myös madotettuja useampaan kertaan ennen luovutusta. maksamme Agrian Piilevien -vikojen vakuutuksen, mikä on voimassa 3 vuotta.(Kennel Sun-power´sin pennuille)

 Emme myy osamaksulla, koska emme halua, että koiranhankinta on vain hetkellinen päähänpisto vaan toivomme ihmisten harkitsevan koiranhankintaa sen aikaa, että ehtivät hankkia rahat kasaan koiran ostoa varten. Koiran tultua kotiin, alkavat kulut koirasta ja niihinkin täytyy varautua.

Pentuja saa tulla yleensä katsomaan, kun ne ovat ohittaneet 4 viikon iän, jolloin ne alkavat jo hieman liikkua ja niistä jotain näkeekin. Myös vähintäänkin pentujen emä on aina nähtävillä ja jos isänä on käytetty omaa koiraamme, niin silloin toki myös isä.

Kaikki pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina. Labradorinpennun luovutetaan 7 vkon iässä, kleinit 7,5 vkon ja Villakoirat 8 vkon iässä , minimi. Pennut saavat aina mukaansa hoito-ohjeet ja syömäänsä ruokaa. Tavaroiden sijaan panostamme tuleviin vuosiin eli vakuutuksen lisäksi (edm) annamme pennun mukaan Pentuaapisen, jonka toivomme sinun lukevan ennen kun pentu tulee kotiisi. 

Koska pentukursseja ei järjestetä tai niihin ei haluta osallistua korona-aikaan, annamme nettikurssin pennun mukaan, mikä kuuluu pennun hintaan, jotta kaikki pennut saisivat mahdollisimman hyvän alun uuden omistajan kanssa ja jotta uudet omistajat ymmärtäisivät paremmin koiraa.

Pentu on maksettava kokonaan ennen lähtöä uuteen kotiin. Kasvattajalla on oikeus perua kauppa missä varausvaiheessa tahansa, jos kasvattaja katsoo sen pennun edunmukaisena.

Alv rek 2765514-6,         FI000012012539

Eläin ei ole lelu. Eläimen ostaminen tai adoptoiminen on elämää muuttava päätös.Eläimen omistajana olet velvollinen huolehtimaan siitä, että kaikki eläimen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tarpeet täyttyvät jatkuvasti.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä pennuille kuuluu luovutuksen jälkeen. Kuvat ovat tervetulleita.