Työkoira

Hyötykoira

 

Minua kiinnostaa kovasti mihin kaikkeen koiria pystytään käyttämään. Olen todella iloinen ja ylpeä niistä koirista mitkä ovat meiltä lähteneet työkoiriksi. Kaksi Kleinspitziä ja kaksi villakoiraa on koulutettu avustamaan diabetestä sairastavaa perheenjäsentä (hypokoira). Yksi labradori on tällähetkellä OPASKOIRAna ja toista koulutetaan avustajakoiraksi, kolmas hyötykoiraksi.

Jos olet kiinnostunut työkoirasta, ota yhteyttä ajoissa, jotta voimme valita sopivan ja lupaavan pennun juuri sinulle. Ymmärrämme, että työ-/hyötykoira kastroidaan/steriloidaan.

Jos olet etsimässä itsellesi  hyötykoiraa (avustajakoira, diabeetikolle avuksi, yms) ja haluat olla koiranhankinnassa ja koulutuksessa mukana tai haluat valmiiksi koulutetun koiran, voit olla yhteydessä eläintenkouluttaja Saana Palkkiin, jonka avustuksella sinulle räätälöidään koiran koulutus tarpeittesi mukaan.

 

Hinnat 2020 (suuntaa antavia, sisältää alv 24%)

1) valmiiksi koulutettu hyötykoira  noin 2-vuotias 1000€/kk

2) tuettu koulutus, esim. 

-kouluttajan ohjauksessa tapahtuva koulutus 50€/h +matkakulut

-kouluttajan kouluttama 50€/h +matkakulut

-koulutusjakso kouluttajan luona

-koiranpentu (ei villakoira)+ sosiaalistaminen (ikä 8-16vko) kerran viikossa ryhmässä 1600€

3) haluat ostaa pentutestin käyneen pennun ja juuri sinulle sopivan pennun, mutta kouluttaa sen itse hinta 1300€ (sis 24% alv), villakoira 2500€ (sis 24% alv). Jos kuitenkin haluat/tarvitset koulutusapua hinta on 60€/ h + matkakulut.

Koska ei ole kahta samanlaista koiran tarvitsijaa, RÄÄTÄLÖIMME koiran tarpeesi mukaan   😀

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeensa ja päivittäminen tarvittaessa koulutuksen edetessä koulutusuunnitelmaa sekä koulutuksen ja tuen tarvetta.

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS