Myynnissä olevat pentueet

 Kaikki myytävät pentumme ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon, joka takaa sen, että pennut ovat puhdasrotuisia ja niiden taustat ovat tiedossa ja näkyvillä kennelliiton sivuilla. Ennen luovutusta pennut käytetään myös elänlääkärissä, joka siruttaa ja tarkistaa kliinisesti pennut, tästä meillä on aina näyttää eläinlääkärintodistus. Pennut ovat myös madotettuja useampaan kertaan ennen luovutusta. maksamme Agrian Piilevien -vikojen vakuutuksen, mikä on voimassa 3 vuotta.(Kennel Sun-power´sin pennuille)

Otathan huomioon pentua varaessasi, että meillä on varausraha (25%) käytäntö. Tämä kertoo meille, että olet valmis antamaan koiralle uuden kodin sekä silloin se pentu, jonka olet itsellesi valinnut myös odottaa sinua, silloin kun on luovutuksen aika. Cool

 Emme myy osamaksulla, koska emme halua, että koiranhankinta on vain hetkellinen päähänpisto vaan toivomme ihmisten harkitsevan koiranhankintaA sen aikaa, että ehtivät hankkia rahat kasaan koiran ostoa varten. Koiran tultua kotiin, alkavat kulut koirasta ja niihinkin täytyy varautua.

Pentuja saa tulla yleensä katsomaan, kun ne ovat ohittaneet 4 viikon iän, jolloin ne alkavat jo hieman liikkua ja niistä jotain näkeekin. Myös vähintäänkin pentujen emä on aina nähtävillä ja jos isänä on käytetty omaa koiraamme, niin silloin toki myös isä.

Kaikki pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina. Labradorinpennun luovutetaan 7 vkon iässä, kleinit 7,5 vkon ja Villakoirat 8 vkon iässä , minimi. Pennut saavat aina mukaansa hoito-ohjeet ja syömäänsä ruokaa. Tavaroiden sijaan panostamme tuleviin vuosiin eli vakuutuksen lisäksi (edm) annamme pennun mukaan Pentuaapisen, jonka toivomme sinun lukevan ennen kun pentu tulee kotiisi ja kuuntelevan eläintenkouluttaja Saana Palkin luennon "Pennun elämän perusteet". Saana järjestää räätälöityjä pentukursseja (90€/5 kertaa), jota SUOSITTELEMME lämpimästi.

Pentu on maksettava kokonaan ennen lähtöä uuteen kotiin.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä pennuille kuuluu luovutuksen jälkeen. 

 

Kleinspitz narttupentu
Synt 20.6. Peruutuksen takia. Eläinlääkärin tarkastettu, rekisteröity, vakuutettu (piilevät viat) ja todella pirteä sekä reipas pentu.
Kuvassa isä
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS