Myynnissä olevat pentueet

Seuraavaa labradorinnoutaja ja kleinspitz pentuetta odotetaan syksyllä 2022.

Musta lupaava
Rokotettu erittäin lupaava pentu näyttelyistä kiinnostuneelle. Hyvä purenta. Kivekset on.
urospentu
Isä black and tan valio.
Paxton
Pentu on eläinlääkärin tarkastama, rokotettu, sirutettu, rekisteröity ja pennulla on hoitokuluvakuutus voimassa.

kennelsunpowers@gmail.com
0405910041/ Pia
Kääpiövillakoiran pennut
Toivomme ostajilta yhteistyökykyä, kokemusta villakoirista ja asuvat lähellä. Lupaavimmat pennut haluamme saada näyttelyistä kiinnostuneisiin perheisiin.

Villakoirapennun
hintaan sisältyy:
1.alv 24%
2.trimmausvälineet:koneen, sakset, karstan ja kamman
3. Sisältäkin uudistetun repun/kassin sis mm pari hyödyllistä lelua,käytännöllinen namituubi,...
4. Pentuaapinen-kirja
5. hoito-ohjeet
6. tiedot perinnöllisistä sairauksista
7. Piilevien vikojen -vakuutus 3vuotta
8. kasvattajan tuen ja neuvot koko koiran eliniän
9. Penturuokaa
10. Pentu on ennen luovutusta madotettu 3 kertaa, sirutettu, rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastama
11. Pentukurssi netissä
12. Trimmauskurssi kasvattajan luona

 Kaikki myytävät pentumme ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon, joka takaa sen, että pennut ovat puhdasrotuisia ja niiden taustat ovat tiedossa ja näkyvillä kennelliiton sivuilla. Ennen luovutusta pennut käytetään myös elänlääkärissä, joka siruttaa ja tarkistaa kliinisesti pennut, tästä meillä on aina näyttää eläinlääkärintodistus. Pennut ovat myös madotettuja useampaan kertaan ennen luovutusta. maksamme Agrian Piilevien -vikojen vakuutuksen, mikä on voimassa 3 vuotta.(Kennel Sun-power´sin pennuille)

 Emme myy osamaksulla, koska emme halua, että koiranhankinta on vain hetkellinen päähänpisto vaan toivomme ihmisten harkitsevan koiranhankintaa sen aikaa, että ehtivät hankkia rahat kasaan koiran ostoa varten. Koiran tultua kotiin, alkavat kulut koirasta ja niihinkin täytyy varautua.

Pentuja saa tulla yleensä katsomaan, kun ne ovat ohittaneet 4 viikon iän, jolloin ne alkavat jo hieman liikkua ja niistä jotain näkeekin. Myös vähintäänkin pentujen emä on aina nähtävillä ja jos isänä on käytetty omaa koiraamme, niin silloin toki myös isä.

Kaikki pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina. Labradorinpennun luovutetaan 7 vkon iässä, kleinit 7,5 vkon ja Villakoirat 8 vkon iässä , minimi. Pennut saavat aina mukaansa hoito-ohjeet ja syömäänsä ruokaa. Tavaroiden sijaan panostamme tuleviin vuosiin eli vakuutuksen lisäksi (edm) annamme pennun mukaan Pentuaapisen, jonka toivomme sinun lukevan ennen kun pentu tulee kotiisi. 

Koska pentukursseja ei järjestetä tai niihin ei haluta osallistua korona-aikaan, annamme nettikurssin pennun mukaan, mikä kuuluu pennun hintaan, jotta kaikki pennut saisivat mahdollisimman hyvän alun uuden omistajan kanssa ja jotta uudet omistajat ymmärtäisivät paremmin koiraa.

Pentu on maksettava kokonaan ennen lähtöä uuteen kotiin. Kasvattajalla on oikeus perua kauppa missä varausvaiheessa tahansa, jos kasvattaja katsoo sen pennun edunmukaisena.

Alv rek 2765514-6

Olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä pennuille kuuluu luovutuksen jälkeen. Kuvat ovat tervetulleita.

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS