Myynnissä olevat pentueet

 

Kääpiövillakoiran pennut
Villakoirat myymme VAIN NÄYTTELYISTÄ kiinnostuneille. Toivomme myös yhteistyökykyä, kokemusta villakoirista ja asuvat lähellä.

Villakoirapennun
hintaan sisältyy:
1.alv 24%
2.trimmausvälineet:koneen, sakset, karstan ja kamman
3. Sisältäkin uudistetun repun/kassin sis mm pari hyödyllistä lelua,käytännöllinen namituubi,...
4. Pentuaapinen-kirja
5. hoito-ohjeet
6. tiedot perinnöllisistä sairauksista
7. Piilevien vikojen -vakuutus 3vuotta
8. kasvattajan tuen ja neuvot koko koiran eliniän
9. Penturuokaa
10. Pentu on ennen luovutusta madotettu 3 kertaa, sirutettu, rekisteröity ja eläinlääkärin tarkastama
11. Pentukurssi netissä
12. Trimmauskurssi kasvattajan luon (pitää olla käyty ennen pennun saapumista kotiin)

 Kaikki myytävät pentumme ovat rekisteröityjä Suomen Kennelliittoon, joka takaa sen, että pennut ovat puhdasrotuisia ja niiden taustat ovat tiedossa ja näkyvillä kennelliiton sivuilla. Ennen luovutusta pennut käytetään myös elänlääkärissä, joka siruttaa ja tarkistaa kliinisesti pennut, tästä meillä on aina näyttää eläinlääkärintodistus. Pennut ovat myös madotettuja useampaan kertaan ennen luovutusta. maksamme Agrian Piilevien -vikojen vakuutuksen, mikä on voimassa 3 vuotta.(Kennel Sun-power´sin pennuille)

Otathan huomioon pentua varaessasi, että meillä on varausraha (25%) käytäntö. Tämä kertoo meille, että olet valmis antamaan koiralle uuden kodin sekä silloin se pentu, jonka olet itsellesi valinnut myös odottaa sinua, silloin kun on luovutuksen aika. 🙂

 Emme myy osamaksulla, koska emme halua, että koiranhankinta on vain hetkellinen päähänpisto vaan toivomme ihmisten harkitsevan koiranhankintaA sen aikaa, että ehtivät hankkia rahat kasaan koiran ostoa varten. Koiran tultua kotiin, alkavat kulut koirasta ja niihinkin täytyy varautua.

Pentuja saa tulla yleensä katsomaan, kun ne ovat ohittaneet 4 viikon iän, jolloin ne alkavat jo hieman liikkua ja niistä jotain näkeekin. Myös vähintäänkin pentujen emä on aina nähtävillä ja jos isänä on käytetty omaa koiraamme, niin silloin toki myös isä.

Kaikki pentumme luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina. Labradorinpennun luovutetaan 7 vkon iässä, kleinit 7,5 vkon ja Villakoirat 8 vkon iässä , minimi. Pennut saavat aina mukaansa hoito-ohjeet ja syömäänsä ruokaa. Tavaroiden sijaan panostamme tuleviin vuosiin eli vakuutuksen lisäksi (edm) annamme pennun mukaan Pentuaapisen, jonka toivomme sinun lukevan ennen kun pentu tulee kotiisi. Saana järjestää räätälöityjä pentukursseja, jota SUOSITTELEMME lämpimästi.

Koska pentukursseja ei järjestetä tai niihin ei haluta osallistua korona-aikaan, Saana Palkki ja Piia Laine ovat tehneet pentukurssin nettiin, mikä kuuluu pennun hintaan, jotta kaikki pennut saisivat mahdollisimman hyvän alun uuden omistajan kanssa. 

Pentu on maksettava kokonaan ennen lähtöä uuteen kotiin. Kasvattajalla on oikeus perua kauppa missä varausvaiheessa tahansa, jos kasvattaja katsoo sen pennun edunmukaisena.

Alv rek 2765514-6

Olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä pennuille kuuluu luovutuksen jälkeen. Kuvat ovat tervetulleita.

 

Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS